ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ

Важно: Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с нас на имейл: sales@ecotermal-bg.com или на телефон 0888 099 278.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл sales@ecotermal-bg.com:

– Номер на поръчка

– Дата на получаване на продукта

– Имена на клиент

– Телефон за връзка

– Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за паричен превод)

– При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, наш представител ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с наш представител по телефона, номерът за връзка е 0888 099 278.

Моля, осъществете връзка с нас, преди да изпратите продукта.

4. След потвърждение от наша страна, изпратете продукта на адрес:

Получател: фирма Екотермал ООД

Адрес: Бургас, ул. Сливница 47

Телeфон: 0888 099 278

Предпочитан куриер: Екотермал

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Връщането на сумата за покупката става по следните начини:

1. Чрез наложен платеж – при връщане на стоката с куриер, трябва да се посочи от страна на подателя сума за наложен платеж на стойност сумата на закупените стоки и включена опция за преглед с цел установяване на състоянието на върнатата стока.

2. По банков път – след получаване на върнатата стока, сумата на закупените стоки се възстановява на клиента по посочена от него банкова сметка.

3. На място – в офис на Екотермал ООД, чрез предоставяне на стоката и касовата бележка към нея.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Екотермал ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Екотермал ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Екотермал ООД.

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.